Zomer activiteiten

Tijdens de zomervakantie kunt u genieten van doorlopende activiteiten. Deze activiteiten zijn zelfstandig met het gezin te doen. Leuk, speels en spannend om te doen! Je hoeft niets te reserveren! Informatie en materialen zijn beschikbaar bij de balie. Uiteraard zijn deze activiteiten goed te combineren met een bezoek aan de kinderenboerderij, de natuurtuin en de leuke speel mogelijkheden op het terrein.

Foto-expositie: Vlinders en libellen: In de educatieve ruimte hangt een zomerexpositie van Rob Webeling. Rob is natuurfotograaf en heeft een voorliefde voor vlinders en libellen. De foto’s van Rob Webeling zijn kleurrijk en afgedrukt op plexiglas. Zo’n afdruk maakt dat alle details van deze gevleugelde dieren haarscherp te zien zijn.

Zomertas vol avonturen: Een tas vol met materialen en doe-kaarten om samen te doen (leuk voor kinderen van 4 – 11 jaar).
Prijs: € 7,50 incl. 1 consumptie (koffie/thee/fris)

GPS ontdekkingstocht: Een leuke wandeling in het Wilhelminaplantsoen met behulp van een gps-apparaat, waarbij je leuke weetjes ontdekt. (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar)
Prijs: € 7,50 incl. 1 consumptie (koffie/tjee/fris)

Vlinders in de tuin: Een speurtocht door de natuurtuin (leuk vanaf 3 jaar)
Prijs: € 1,-